fbpx
Myndatilfar

Altid den samme

Jesus Kristur er í gjár og í dag hin sami og um allar ævir. Hebr. 13,8

Hvilken forunderlig trøst der dog ligger i dette udsagn. Hvor godt, mens tiderne skifter, og alting forandres, at vide dette, at Kristus lever og altid er den samme!

Du, der kender den Herre Kristus og har erfaret, hvor stor i  barmhjertighed og nåde, hvor trofast og mægtig til at hjælpe han er – gør dig klart, at som han var, sådan er han. I dag som i går, i år som i fjor og forsat i evighed. Tiderne skifter. Vore tanker og følelser svinger. Men han er uforanderlig den samme.

Har han blot en gang helt uforskyldt forladt os vor synd, så ved vi, at han fortsat vil gøre det. Har han blot en gang trøstet os, selv om vi havde fortjent alt andet end trøst, så trøster han os lige så uforskyldt i dag. Har han blot en gang friet os fra nød, af fristelser og synd, som vi selv stod fuldstændig magtesløse over for, så ved vi, at han både vil og kan gøre det samme igen. Ligner vor historie det bortkomne fårs, og kan vi fortælle om, hvordan den gode hyrde søgte os og fandt os, så har vi dermed sikkerhed for, at han i kommende tider, om nødvendigt, vil gøre det samme igen. For “Jesus Kristus er í gjár og í dag hin sami og um allar ævir”

Úr bókini: “Kristus vor retfærdighed” eftir C.O. Rosenius

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Categories:

Tags:

Comments are closed

TILTØK
MANNAKORN

Tí at so mong, sum verða leidd av anda Guðs, tey eru Guðs børn. Tí at ikki fingu tit trældómsanda aftur til ræðslu, men tit fingu sonarættaranda, sum vit rópa í: Abba, faðir! Sjálvur andin vitnar saman við anda okkara, at vit eru Guðs børn.

— Róm 8,14-16