fbpx

Kristus keypti okkum undan banning lógarinnar

Andagt

“Kristus keypti okkum undan banning lógarinnar, við tað at hann varð banning fyri okkum.
‭‭Galatabrævið‬ ‭3:13‬a

Dette er et af Bibelens mest rystende og mest velsignede vers. Vi er løskøbt fra lovens forbandelse, og den er Guds forbandelse. For Gud er der ingen forskel på os. Der er forskel i det ydre, men indvendigt er vi ens.
Menneskehjertets higen og stræben er ond i Guds øjne. Hjertet er et kildevæld, som det onde udgår fra. Det er baggrunden for Guds forbandelsesdom.

Det velsignede er, at du kan købes fri fra det, du aldrig kan arbejde dig fri af. Havde det ikke været tilfældet, ville ikke en eneste af os kunne blive frelst. Men sådan har Gud en frelsesplan, der er bestemt af hans vidunderlige hjerte.

Den pris, der måtte betales, er rystende. Jesus, den helt rene, som selv er Gud, måtte blive det, han skulle købe os fri fra. Han blev en forbandelse. Lovens forbandelse. Guds forbandelse. Og han blev det fuldt ud. Det ligger bag hans fortvivlede råb: “Min Gud, min Gud, hvorfor har du forladt mig?”

Men bagved ligger også din frikøbelse. Du er virkelig fri. Sønnen blev forbandet i stedet for dig. Prisen er betalt. Jesus har købt dig. Du er hans ejendom.

Úr andagtsbókini “Livets sejrskrans”
Eftir Hans Erik Nissen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •