fbpx

Leygardagin 30. mars 2019 kl. 18.00, verður basarur fyri Tabor, í fimleikahøllini í skúlanum.
Tikið verður ímóti lutum, fríggjakvøldi 29. mars frá kl. 18.00 í fimleikahøllini. Væntandi verður basarurin 3–4 tímar.

Í hesum sambandi er innbjóðing borin út til øll hús í kommununi. Hetta er samstundis ein ókeypis lutaseðil, til tveir vinningar. Eitt gávukort frá Atlantic Airways og eitt krov. Hesin lutaseðil er BERT galdandi, um havarin er til staðar, tá vinningarnir verða trektir. Í høllini kanst tú keypa fleiri lutaseðlar til hesar vinningar.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Categories:

Tags:

Comments are closed

TILTØK
MANNAKORN

við tað at tit av góðum vilja gera tænastu, sum var tað fyri Harranum og ikki fyri monnum, av tí at tit vita, at hvat gott, sum ein og hvør ger, tað skal hann fáa aftur av Harranum, hvørt hann so er trælur ella frælsur.

— EF. 6,7-8