fbpx

Møti og føðingardagur á Vesturskin

Sunnudagin 19. mai, verður sunnukvøldsmøtið hjá Tabor, flutt oman á Vesturskin og byrjar klokkan 17.00. Møtið verður samstundis 80 ára føðingardagshald hjá sjómanskvinnuringinum á Toftum, sum byrjaði 14. mai. í 1939.
Á skránni verður felagssangur, duettsangur, andakt, frágreiðing við orðum og myndum, heilsanir, endi, innsavnan og drekka.  

Øll eru hjartaliga vælkomin á Vesturskin kl. 17.00.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Categories:

Tags:

Comments are closed

TILTØK
MANNAKORN

Síggið, hvussu miklan kærleika faðirin hevur sýnt okkum, at vit skulu verða kallað Guðs børn; og tað eru vit. Av teirri grund kennir heimurin okkum ikki, at hann ikki hevur kent hann. Elskaðu tit, nú eru vit Guðs børn, og tað er enn ikki opinberað, hvat vit skulu verða. Vit vita, at tá ið hann verður opinberaður, tá skulu vit verða honum lík, tí at vit skulu síggja hann, sum hann er.

— 1. Jóh. 3,1-3